Wednesday, January 30, 2008

30 januari


"Everybody needs a hug. It changes your metabolism."
Leo Buscaglia

Go hug someone to day!
Het was niet zo moeilijk om vandaag iemand te knuffelen, er stond namelijk een kraambezoekje bij Kèmi gepland. Kèmi is de vierde dochter van Mirjam en Toni en (even door de pukkeltjes heen kijken) wordt vast net zo'n prachtmeid als haar 3 oudere zussen. Mirjam ken ik van de zwangerschapsgym van Sander.... 3 dagen eerder dan ik beviel ze toen van dochter nummer twee, Shadé... hoog, hoog, HOOG zwanger bezocht ik haar nog en tijdens mijn bevalling heeft mijn verloskundige nog even een bezoekje aan Mirjam gebracht. De weeën waren van schrik compleet verdwenen toen ze op de stoep stond... het bezoek mocht echter niet lang duren, want héél snel moest ze terugkomen om Sander ter wereld te brengen.

Tuesday, January 29, 2008

29 januari

"Always leave enough room in your life to do something that makes you happy, satisfied, or even joyous."
Paul Hawken

Take time today to think of what makes you happy. Yes I know your family do, lets look deeper!
Vandaag, ondanks mijn verjaardag, gewoon gewerkt. Ik neem daar eigenlijk nooit vrij voor... ik vier m'n verjaardag in het weekend. Uiteraard wel wat lekkere dingen gemaakt om te tracteren. Zondag al de chocolade-karamel-cake en gisteravond nog een monchou taart. Rond half 11 met z'n allen vooral van de monchou taart genoten, maar er was heel wat cake over. Na de koffie dit in hapklare brokjes gesneden en in de keuken neergezet. Aan het einde van de dag was de schaal zo goed als leeg... en dát... dat maakt maakt me nu blij en op z'n minst ook erg tevreden. Ik geniet ervan als ik anderen kan laten genieten en het voelt goed als die anderen dit ook laten weten, zowel in woorden als in daden (het opeten van de cake!!).

Monday, January 28, 2008

28 januari

"Here's looking at you, kid."
Casablanca


Who are you ?
Wie ben jij? Dat is aan de ene kant heel eenvoudig te beantwoorden... Je bent onzeker, vaak dwars, lief, creatief, maar vooral ben je mijn dochter, het kind wat mij moeder maakte, nu alweer bijna 8 jaar geleden. Als ik soms naar je kijk, en zeker als je zo ligt te slapen, vraag ik mijzelf ook af of ik je echt ken... wat gaat er in je koppie om, ben je gelukkig, kan je helemaal jezelf zijn? Ik hoop het van harte. Ik gun je alles van de hele wereld, maar het meest nog een onbezorgde, zorgeloze jeugd. Toen ik deze foto maakte werd je wakker.... die gekke mama ook die om half 12 's nachts een foto van je gaat maken. Toen ik zei dat je maar weer lekker moest gaan slapen was je helemaal verbaasd... nu? slapen?... je warme koppie tegen me aan als even bij je blijf... dit is het toppunt van geluk!

Sunday, January 27, 2008

27 januari

"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
Dirty Harry
Ik voelde me vandaag ZO gelukkig, dat ik er niet eens aan gedacht heb een foto van mijn geluk te maken! Vanmiddag vierde ik mijn verjaardag en hoe kan je je nu niet gelukkig voelen als je allemaal mensen om je heen hebt die je lief zijn en die veel om jou geven! Vanmorgen al lief wakker gemaakt door Paul en de kinderen met een glaasje vers geperst sap en de mededeling dat ik mijn kadootjes moest zoeken (warm/koud). Een prachtig tas en kleurige placemats gekregen, maar belangrijker nog... de knutsels van de kinderen.... daar geniet ik toch echt het meeste van. Na het uitpakken van de kadootjes en de 'zwaard'-gevechten met de (opgerolde) placemats genieten we van elkaar met z'n allen in het grote bed... dat is een moment dat ik me heel erg gelukkig voel!
(foto is wel van vandaag, maar op een moment dat bijna al het bezoek al weg is en Remco heerlijk op de bank zit te kletsen... maakt me ook erg gelukkig!)

26 januari


"You know how to whistle, don't you, Steve? You just put your lips together and blow."
To have and have not

Mijn lippen.... al geruime tijd worden mijn lippen gesierd door lip-gloss.... ik heb 2 verschillende kleuren... een paars/roze (zie foto) en een oranje/perzik kleur... Als ik het niet op heb voel ik me kaal... het heeft me overigens ook van mijn lippenbalsem verslaving afgeholpen!

Vandaag was het druk.... al voor Tessa om 10 uur bij de scouting afgeleverd werd heb ik (met 3 kinderen!!!) al de weekboodschappen inclusief verjaardagsboodschappen gedaan. Daarna thuis een lekker bakje koffie gedronken en manlief uit bed (laten) schoppen. Toen met z'n allen naar het dorp om mijn kadootjes uit te zoeken ;-P... Tussendoor Tessa ophalen en wat nieuwe kleren gekocht. Thuisgekomen nog een begin gemaakt met wat baksels te maken. Halverwege de middag de kleine kabouter wakker gemaakt en met het hele stel naar Zoetermeer voor de verjaardag van mijn verjaardags-genoot Iona. Daar met de rest weer eens bijgekletst (was lang geleden!) en aan het einde van de middag weer terug naar huis. Opmaken, kamer aan kant en snel even mail checken. Met Petra en Martijn naar Leiden voor het Leidse Jazz festival waar we uiteindelijk hebben genoten van de Rosa King band.


Friday, January 25, 2008

25 januari

"Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Forrest Gump

Pffff... hoe gepaster wil je de prompts hebben ;-P. De afgelopen week heeft wel heel duidelijk gemaakt dat je het niet voor het uitkiezen hebt en dat het leven je ineens wat voor kan schotelen wat je niet verwacht. Ik weet in ieder geval dat er heel voorzichtig weer ruimte is voor een kleine glimlach. Er is tijd nodig om alles een plekje te geven, maar ik weet zeker dat we over een paar maanden heerlijk gaan genieten van een 'lekker chocolaatje'!
Vanmiddag wilde Tessa koekjes bakken en dat zijn uiteindelijk heel eenvoudig, maar heerlijke koekjes geworden. Chocolade 'au bain marie' laten smelten, cornflakes erdoor mengen en hoopjes op bakpapier leggen... zodra de chocolade weer gestold is, zijn de koekjes klaar! Het waren er niet al te veel, maar ze zijn nu al allemaal op... jammie!

Thursday, January 24, 2008

24 januari

"Today, I consider myself the luckiest man on the face of the earth."
Pride of the Yankees

We are lucky to be here on our beautiful earth, what makes you feel so lucky today?

Het blijven korte berichtjes de laatste dagen... vooral omdat er wel een heleboel gebeurd en gedacht wordt, maar het niet altijd verstandig is dit op een weblog aan 'de wereld' te laten weten, of in andere gevallen is het niet aan mij bepaald nieuws wereldkundig te maken. Alle positieve gedachten en (mogelijk) gebeden zijn gewenst voor 2 lieve mensen ... ik hoop en bid dat zij de kracht en het vertrouwen hebben de juiste beslissingen te nemen.

Deze twee mannekes maken me heel gelukkig!



Wednesday, January 23, 2008

23 januari

"All right, Mr. DeMille, I'm ready for my closeup."
Sunset Blvd

Remco.... waar is je neus?

Tuesday, January 22, 2008

22 januari



"There's no place like home"
Wizard of Oz


Where do you live? Lets see what you call home


Mijn huis was vandaag mijn veilige haven... de wc mijn vriend :-S

Monday, January 21, 2008

21 januari

"Food is an important part of a balanced diet. "
Fran Lebowitz
Sinds ik mijn overtollige kilo's kwijtgeraakt ben met het dieet van Sonja Bakker, volg ik min of meer haar richtlijnen. In principe neem ik graag en op z'n tijd heus wel een koekje, gebakje of iets anders lekkers, maar overdag probeer ik me zoveel mogelijk in te houden. Ontbijt, tussendoortje, lunch en nog een tussendoortje. 's Avonds eet ik gewoon met de rest mee, maar probeer wel zo min mogelijk sauzen en zoveel mogelijk groente te nemen.
Als ik moet werken is mijn lunch min of meer standaard.... 2 bruine boterhammen met becel light en slank beleg, een flesje Optimel Control en soms een soepje erbij. Goed eten hoort inderdaad.... als ik dat niet doe, ga ik snaaien!

Sunday, January 20, 2008

20 januari

"A laugh is a smile that bursts."
Mary H. Waldrip

Vandaag een heerlijke dag gehad met lieve vriendinnen.... lekker scrappen met zielsverwanten, die het snappen als je gefrustreerd bent als de pagina net niet is als je verwacht had, die met je meedenken als je het even niet ziet zitten, die enthousiast in hun eigen 'zooi' graaien als je precies dat ene kleurtje bloemetje (of inkt, of verf of bradje of papiertje) nodig hebt, even enthousiast zijn als je een pagina af hebt die klopt, maar vooral vriendinnen die voor je klaar staan en naar je luisteren... ook als je niet zo vrolijk bent! Vandaag maar liefst 4 pagina's gemaakt.... thuis nog even de puntjes op de 'i' en dan zijn ze klaar.
'Een lach is glimlach die barst'... tja... zoveel te lachen valt er inderdaad de laatste dagen niet, maar zet Francine achter de camera en er komt altijd wat moois uit... Meid, bedankt voor je gastvrijheid vandaag en natuurlijk voor die prachtige foto's die je weer maakt...

Saturday, January 19, 2008

19 januari


Look closely. The beautiful may be small.
Emmanuel Kant


Ik heb er naar uit gekeken en het is niets minder dan ik verwacht had... Nu Tessa schrijft vinden we her en der overal briefjes... Dit briefje vond ik vanmiddag op de aanrecht. Ze schrijft ook andere briefjes hoor... dat ze Sander echt nooit meer wil zien omdat hij van die vervelende grapjes maakt (wordt dan onder de deur doorgeschoven, want ja, ze meent het echt hoor!)... Of dat hij lief is, maar soms ook best wel stom doet.
Vandaag raar.... op zich de gewone dingen, maar heel veel in gedachten in Zoetermeer bij Eline en Peter... 'life ain't fair'!

Friday, January 18, 2008

18 januari

"We all need time to be alone; to think, to dream, to wonder."
Billie Roark


Whats on your mind today?
Tijd voor mezelf, ja absoluut en noodzakelijk... mijn eigen tijd besteed ik met name aan het scrapbooken, daar kan ik me helemaal in verliezen, maar de momenten aan de computer zijn er ook talrijk. 's Ochtends als ik net wakker ben, ga ik even kijken wat voor berichten er op ScrapGoods bij gekomen zijn, daar plaats ik de S?OTD (Scrap ? van de dag) en bekijk de nieuw geplaatste pagina's. Mijn mail bekijk ik tussendoor ook nog even. Gedurende de dag kom ik een aantal keren op Hyves, bekijk ik een paar rubrieken op ouders online en uiteraard ook ScrapGoods en m'n mailtjes.
Vanmorgen voor de tweede keer weer gespind... oei, dat viel tegen (zondag ging beter), maar nu even doorzetten. Uit school neemt Sander een vriendje mee en eten we tussen de middag pannenkoeken. 's Middag helaas een telefoontje met slecht nieuws gekregen, dat houdt me nu wel behoorlijk bezig.

17 januari

Imagination is the highest kite you can fly.
Lauren Bacall

Met deze prompt in mijn hoofd liep ik de hele dag rond en echt niets kon ik erbij 'pakken' wat mijn verbeelding prikkelde. 's Ochtends verder gegaan met het project 'hobbykamer' en aan het einde van de ochtend naar school, om daar overblijfmama te zijn (groep 7/8 dit keer, was wel heel leuk!). Bij het opruimen kwam ik een half afgemaakte kalender tegen die we op Scrap-a-Ganza gemaakt hadden, die heb nu afgemaakt en hangt in de keuken.
Deze ovenschotel uit het super vegetarische kookboek wat Paul voor zijn verjaardag kreeg was het meest tot de verbeelding sprekend... Dauphine met een Indiase curry en komkommer riata... Ja, ja.. het mag wat dure woorden kosten. Met het eten van dit gerecht (lekker trouwens!) gingen mijn gedachten terug naar de India reis die Paul maakte en die we eigenlijk samen zouden doen. Een nu bijna 8 jarige dochter zorgde ervoor dat dat niet kon. Ik hoop toch nog op een paar mooie reizen... Zuid Afrika, Inda, maar toch ook Zuid Amerika en Canada. In gedachten reis ik heel wat af!

Thursday, January 17, 2008

16 januari

"You, whose day it is, get out your rainbow colors and make it beautiful."
Traditional Nootka song


Show me colour in your life today

Ik switch naar vierkante foto's. Ik ben al begonnen deze blog-entry's in een blurb boek te zetten en daar komt een vierkante foto beter uit. Ik ga nog kijken of ik de vorige nog vierkant kan maken en zo niet, dan lekker niet ;-P

Show me the colour in your life... vandaag druk bezig geweest in de hobbykamer... waar in ons huis kan je meer kleur vinden?!? Nieuwe plankjes opgehangen en wat kleur erop gezet.. ben er nu al helemaal blij mee. Ook een hele stapel ScrapGoods dozen opengebroken, gesorteerd (5 cm cardstock!) en opgeruimd.. zo... dat ruimt op! Ik ben ook nog bezig met een andere uitdaging... van Big Picture: LOAD... Lay Out A Day... voor de maand januari is het de bedoeling dat we elke dag een pagina maken... Tot nu toe ben ik bij... al 16 pagina's gemaakt in 2008... maakt me helemaal blij! Misschien dat ik vandaag eens tijd heb er een paar op Zomaar wat gedachten zal zetten!
Verder zo'n echte woensdag... Kinderen naar school en vriendjes brengen (en weer ophalen natuurlijk), naar zwemles (kijkles vandaag), het huis weer aan kant én niet te vergeten, 's avonds eindelijk weer eens onze oude vertrouwde detective Midsomer Murder.

Tuesday, January 15, 2008

15 januari

"Make rest and refreshment a necessity, not a luxury."
Dan Zadra

LOL... nee... een glas wijn wordt je niet fris van en zeker niet als je er wat meer van op hebt, maar tóch vond ik hem bij de prompt passen. Ik drink graag een glas wijn, en ook wel graag wat meer dan een glas, maar ineens had ik door dat ik toch nét iets te vaak, nét iets teveel dronk. Nu probeer ik dus wat minder alcohol te drinken en zie het dan juist weer meer als luxe en niet als noodzakelijk.

Monday, January 14, 2008

14 januari


"Attempt the impossible in order to improve your work.”
Bette Davis


I want you to really think about this quote today . What did you attempt today that improved your day?

Poeh nou.... dat is een lastige om te beantwoorden, zeker met het idee dat er wel collega's mee kunnen lezen ;-P. Ben op dit moment namelijk met echt heel hoogdravend werk bezig: adressenbestanden compleet maken zodat er mailingen de deur uitkunnen. Na vorige week al heel wat uurtjes gebeld te hebben, ben ik dat wel een beetje zat. Wat ik 'goed' heb gedaan vandaag is het ontdekken van een fout in een mailing van vorige week :-S... zo hoefde ik dus niet na te bellen, maar mocht ik mensen bellen met de boodschap dat er een fout in stond en of ik de juiste versie kon sturen.... tja.... ook heel belangrijk. Ik weet dat het moet gebeuren en ik heb zelf ook niet voor leuker of declarabel werk gezorgt, maar ik hoop toch snel op betere tijden. Gelukkig deze week een korte (2 daagse) werkweek.

Sunday, January 13, 2008

13 januari

"When in doubt, take a bath."
Mae West

Ik twijfel vaak, maar helaas... wij hebben geen bad.... wel een douche. En omdat ik me toch niet helemaal aan de uitdaging houdt (zelfportretfoto's)... maar gewoon een leuk passende foto, een foto van ons douche-rek... Opvallend is (denk ik) de sponsen... we houden er allemaal van ons lekker in te zepen met een fluffy spons... Paul en ik gebruiken daarbij heerlijk Lush zeep... een aanrader voor iedereen. Verder zo op het oog natuurlijk de shampoo's, scheerschuimen en wat hoognodige huidproducten.
Vandaag ben ik de dag goed gestart met een spin-les. In oktober ben ik daarmee begonnen, na 4 lessen had ik het gehad... ik ging na een kwartier helemaal stuk... de beloofde verbetering bleef uit. Sindsdien ben ik minimaal 1, maar meestal 2 keer per week gaan sporten, meestal een bodyshape les (spierversterking) en dat is niet voor niets geweest. De les van vanmorgen kon ik heel aardig volhouden, met name de staande stukken gingen een heel stuk beter dan destijds. Verder de dag niet veel bijzonders gedaan. Kopje thee met Petra en Martijn, die uit Thailand terug zijn, nieuwe auto van papa en mama bewonderd (en getest) en verder wat gescrapt, spelletje gedaan en de laatste wasjes gedraaid. We zijn weer klaar voor een nieuwe (werk)week!

Saturday, January 12, 2008

12 januari


Savor life's tiny delights---a crackling fire, a glorious sunset, a hug from a child, a walk with a friend, a cup of soup, a kiss behind the ear.
John Anthony


What little thing brings comfort to your day?

De zaterdag is een echte rommeldag voor ons. Paul slaapt uit, Tessa naar de scouting, even naar het dorp en/of de markt, wasjes draaien, beetje scrappen en aan het einde van de dag.... tijd voor het gezin. De zaterdag is de enige dag dat we eten met het bord op de schoot en de televisie aan. Favoriet programma is de BZT show, waarin (leuke en eenvoudige) wensen van kinderen vervuld worden. Vaak eten we (zelfgemaakte) soep, maar vandaag lekkere tosti's met brie, ontbijtspek en walnoten... jammie! Het kleine genot vind ik vooral in het lekker met elkaar op de bank zitten... armen om me heen, dicht bij elkaar....

Friday, January 11, 2008

11 januari

Families are like fudge…mostly sweet, with a few nuts.
Anonymous

Tja, voor mijn 'nuts' kan ik natuurlijk niet anders dan met een foto van mij drie schatjes komen. Ze zijn zo geweldig en lief en schattig en mooi en.....

.....

so NUTTY to my sweet fudge!

Ik kan geen dag zonder ze, maar ze drijven me tegelijkertijd soms tot wanhoop... wanneer kunnen Tessa en Sander nu eens gezellig met elkaar spelen, wanneer laten ze Remco nu eens met rust en wanneer kan Remco zichzelf eens vermaken zonder dat ik ernaast zit of hem op moet tillen?




Vandaag een gewone dag. Ik kan helaas niet sporten omdat Paul thuis is ('s middags tentamen) en onze hulp (moslima) niet alleen met een man in huis mag zijn. Dan maar scrappen.. ook geen straf. Uit school gaan Tessa en Sander allebei met een vriendje mee naar huis... Remco gaat slapen, dus nog even een uurtje voor mezelf. Daarna ritten naar het zwembad en thuisgekomen koekjes gebakken met de kinderen. 's Avonds maken we de onfortuinlijke fout even (20 minuten) bij de uitbouw van de overbuurman te kijken. We zijn in de veronderstelling dat ze allemaal in dromenland zijn, maar teruggekomen treffen we 2 bijna hysterisch huilende kinderen aan... SCHULDGEVOEL!!!

Thursday, January 10, 2008

10 januari

The eyes are the window of the soul
English Proverb


You cannot hide your true feelings through your eyes, they speak a thousand words.

De ogen laten zien wat je ware gevoelens zijn... wat een prachtige quote en hoe waar ook. Maar ja, nog geen week geleden (5 januari) maakte ik een foto van een oog van mij... als datgene wat ik het mooiste vind aan mijzelf, dus om nu weer een foto van mijn ogen te maken, wordt wel wat veel. Toen ik vanmorgen van het parkeerterrein naar kantoor liep, zag ik dit prachtige plaatje en (trouw het fototoestel bij me) schoot ik 2 foto's. Mijn ogen zijn belangrijk, niet alleen om mijn ware gevoelens te laten zien, maar zeker ook om mooie dingen te herkennen.

Vanmorgen miste ik mijn kleine kabouter, zijn 'mamá' als hij wakker wordt en hoort dat ik al op ben, of zijn heerlijk wakker worden als ik hem wakker moet maken. Tessa laat haar nieuwe vulpen zien, waar ze nu op school mee mag schrijven... helemaal trots. Omdat ik wat aan de late kant ben en ik naar Tessa zou gaan, gaat Sander gaat voor het eerst alleen naar binnen. Een saaie werkdag... klussen die gedaan moeten worden, maar niet uitdagend zijn. Vanavond naar 'Wie is de Mol' gekeken ... één van de weinige programma's waar ik graag naar kijk.

Wednesday, January 09, 2008

9 januari


Take time every day to do something ridiculous.
Philipa Walker


Oef... 'let's see the silly side of you'.... dat is een uitdaging voor mij. Zo vaak en te veel bezig met wat anderen van mijn vinden en of ze het niet gek vinden .... Maar snel deze foto gemaakt en uploaden.. voor ik me bedenk.

Vandaag weer de eerste normale schooldag voor mij .... een dag dat ik lekker thuis ben. Hierbij horen uiteraard de aardse, huishoudelijke bezigheden, maar ook tijd voor de computer, scrappen en niet te vergeten de kinderen. Remco lijkt eindelijk weer iets fitter te worden, Tessa had het vandaag erg moeilijk en Sander heeft heerlijk gespeeld met Lennert. 's Middags ook weer fijn taxi gespeeld voor het zwembad, vriendje thuis brengen, bibliotheek en weer terug naar het zwembad. Remco vanavond naar opa en oma gebracht, zodat mama morgen weer een dagje kan werken. Oh enne... niets geks gedaan vandaag ;-P

8 januari



“The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!”
Coco Chanel


Vandaag weer gewerkt. Ik ben onrustig en reageer dat 's ochtends al af op de kinderen... niet goed (mijn ernstige verkoudheid helpt ook niet mee :-P ). Op kantoor heerst nu ook bepaald niet de meest prettige stemming. Gelukkig veranderd dat na een goed gesprek met Karlijne. 's Avonds weer gesport.... jeetje... dat wordt spierpijn morgen!

Kleur is heel belangrijk voor mij... bepaald heel erg hoe ik mij voel. Ik hou van felle kleuren, die symboliseren voor de levendigheid, het zomerse gevoel waar ik zo van hou. Aan de andere kant vind ik zwart/wit, of met zilver erbij ook heel mooi, dat past weer erg bij de kerstsfeer, het samen zijn, liefde voor elkaar. Dit vest had ik vandaag aan en staat me goed qua kleur...

Monday, January 07, 2008

7 januari

Look back and smile on perils past.
Sir Walter Scott

Vandaag weer de eerste werkdag na een heerlijke vakantie ... gemengde gevoelens. Veel overleg, nieuwjaarslunch, fijne collega's, maar toch ook weer een confrontatie... vooral met mezelf.... 'does it ever get any better?'

Terugkijkend op deze eerste week van deze uitdaging ben ik tevreden... nog niet helemaal volgens 'de regels', maar nu al dingen vastgelegd die ik anders zou vergeten.

6 januari


Hold out your hands to feel the luxury of the sunbeams.
Helen Keller


‘s Ochtends eerst gesport, Tessa gaat mee en leest een boek. Na de lunch nog wat verder met de WC en scrappen. Mijn handen zijn heel belangrijk voor mij… om lief te hebben en vast te houden, maar vooral om mijn creativiteit te ontplooien. Deze foto’s komen op de wc te hangen.

5 januari


"I am beautiful no matter what they say"
Christine Aguilera


Weekend, beetje uitslapen, lekker rommelen, wat wasjes draaien, lijstjes verven voor de foto’s op de wc. ’s Avonds kijken de kinderen naar een film van Pippo de Clown… nostalgie!
Hoe mooi vind ik mijzelf? Vaker niet zo mooi dan wel, heb moeite mijn mooie kanten te zien of te benadrukken. Mijn ogen heb ik altijd mooi gevonden.

4 januari


"Normal day, let me be aware of the treasure you are"
Mary Jean Irion

De kinderen zijn heerlijk aan het knutselen terwijl ik de muren van de wc verf. Die wc wil ik al zolang onder handen nemen en dat lijkt me bij uitstek een klusje voor de laatste vakantiedag. Genieten dat Tessa en Sander elkaar niet zoveel in de haren zitten!

3 januari


"Life is too short and too amazing to spend time worring about imperfection "
Ali Edwards


Eerst Tessa opgehaald en toen de rest van de dag met Petra bij Erica gescrapt. Fijn gesprek met Erica gehad! Tijdens het scrappen maken de dames een paar foto’s omdat ik een kit maak voor Jen in Amerika… de foto’s zijn voor de nieuwsbrief.
Life is too short to worry about imperction... tja, wat een waarheid... Ik heb pigmentvlekkern... m'n moeder heeft ze, Tessa heeft ze... we zijn niet perfect, maar wat máákt het uit!

2 januari


I´m gonna make a change,
For once in my life
It´s gonna feel real good
Gonna make a difference
Gonna make it right
I'm starting with the man in the mirror"
- Micheal Jackson
In de ochtend gesport. Tessa slaapt bij opa en oma, Remco bij de opvang daar en Sander gaat mee zwemmen met Dennis. Het sporten voelt goed … daar wil ik echt mee doorgaan!

1 januari


"A day without laughter is a day wasted"
- Charles Chaplain
Nieuwjaarsdag, de dag dat we traditioneel de familie bezoeken. Dit jaar zijn Hans en Wil al op weg naar Marokko, dus gaan we alleen langs bij papa en mama. Ik voel me nogal brak… nieuwjaarsnacht doorgebracht met Wim en Liesbeth en daar heeft aardig wat drank gevloeid, maar we hebben het vooral weer heel gezellig gehad!


Foto challenge

Ik ga dit jaar meedoen aan de 365 dagen foto challenge. Een britse fotografe geeft elke dag een 'prompt'. Het is de bedoeling dat je met die 'prompt' in gedachte een foto maakt en eventueel wat journaling schrijft. Op deze blog wil ik de 'prompt' geven, mijn foto's laten zien en mijn journaling.
Pas na een paar dagen in 2008 kwam ik op de weblog van
Anna... voor de eerste dagen heb ik dan ook niet heel erg passende foto's, maar ik doe het er maar mee (om met de woorden van Ali Edwards te spreken... 'embrace imperfection').