Wednesday, July 28, 2010

Remco zwemt!

Als je Remco ooit bij het water hebt gezien weet je dat het volgende groot nieuws is.... hij heeft los gezwommen in het diepe bad! Het minder leuke van deze camping (ach, ben ook niet te beroerd wat minder leuke dingen óók te vermelden) is dat het ondiepe en diepe zwembad niet bij elkaar zijn. Zo zitten Paul en ik meestal bij het ondiepe bad bij Remco en zijn Sander en Tessa bij het diepe bad. Met de steeds hogere temperaturen willen wij echter ook wel even zwemmen (en nee... het meer ga IK in ieder geval niet in... er zijn mensen die weten waarom niet ;-)) dus gingen we gisteren al met z'n allen naar het diepe bad. Daar heb ik Remco mee het water ingenomen.... probeer je een aapje voor te stellen dat bang is en moeders met de armen bijna wurgt.
Vandaag (di 20/7) gingen we het weer proberen. Steeds een beetje meer loslaten.... eerst met 1 arm los, dan een beetje zwieren door het water, dan over van papa naar mama .... hij begint het zelfs een beetje leuk te vinden. Op een gegeven moment laat ik hem zonder waarschuwing los.... hij wil al panieken, maar merkt dan dat hij niet onder water verdwijnt, maar blijft drijven en zegt heel triomfantelijk: 'kijk mama, ik blijf!'.... het klinkt erg grappig. De hele middag gaan we steeds een stapje verder en nu is het zo dat hij bij het trappetje zelf het water in gaat en naar een ander trappetje zwemt. Er moeten alleen geen spetters rondvliegen, dat vindt ie nog steeds niet leuk.





2 comments:

Aleta said...

thanks for the pics - looks like they had fun -been thinking of you my friend - hope your shoulder is doing better and life is keeping you busy in a good way!

Missus Wookie said...

Yeah Remco - swimming is a great skill.

Glad to see you were posting again. Are you feeling better?