Sunday, November 21, 2010

Hij komt, hij komt....


Het was een beetje passen en meten met de te spelen voetbalwedstrijden, maar uiteindelijk lukte het om met de 2 gelovige jongetjes op de brug te staan om de Sint binnen te zingen....


De pietenband was er ook helemaal klaar voor en hield de stemming er goed in.


Mijn lieve Pietje... volgens de 'norm' zou je niet meer moeten geloven, maar dat doe je wel... met hart en ziel en je hele zaligheid.... je geniet en ik van jou!


Kades vol met zingende en zwaaiende kinderen en daar komt hij dan.... tis vast de echte stoomboot, hij stoomt geweldig mooi!




Waar Remco vorig jaar nog met een grote boog om al die zwarte pieten heen liep, durfde hij nu zelfs op de knie te gaan zitten.


Sander was ook ooit bang, maar leerde al snel dat ze lekkers bij zich hebben, als ik hem zou laten gaan zou hij bij elke piet met z'n hand op staan.... maar dat doen we natuurlijk niet!


Als Sinterklaas naar het podium komt gaat Remco met Sander tussen alle mensen door 'naar voren'. Na afloop is het nog even flink zoeken, maar dan kunnen we met rode konen en opgewonden ratelstemmetjes op weg naar de voetbalwedstrijd!



1 comment:

Tricia said...

Great photos! I did some research and found this holiday so fascinating. Thanks for sharing!