Sunday, April 18, 2010

Heerlijk jarig...

Het is alweer ruim een week geleden, maar hij was zo heerlijk jarig... dat mag natuurlijk niet op het blog ontbreken! Voordeel van in het weekend jarig zijn is dat je een tweede feestdag heb.... op school moet er natuurlijk ook getrakteerd worden.


Met een beetje haastwerk is er op het laatste moment een stapel bont gekleurde cakejes geproduceerd. Met zijn allerbesterde vriend Dennis en een ander vriendje uit de klas (denk dat ie op het laatste moment toch niet aandurfde zijn vriendinnetje te noemen, dat is natuurlijk niet vet ;-)) wordt hij toegezongen en gaat hij de klassen rond.

's Avonds ga ik nog met hem naar het dorp... in alle drukte ben ik vergeten verjaardagskleren te kopen.... Die hebben we hier namelijk altijd.... geen zondagse kleren zoals ik laatst weer ergens las (die had ik vroeger!), maar wel verjaardagskleren. We bespreken meteen het 'probleem' dat hij vroeg wakker zal zijn en dan tv gaat kijken, maar toch eigenlijk wakker gemaakt wil worden (en dat is voor ons dan aan de vroege kant). De afspraak (hij zou om half 8 terug z'n bed in gaan ;-)) blijkt niet nodig, want deze keer betekend later naar bed gaan dat hij uitslaapt en zo vinden we dit koppie als we hem toezingen in z'n bed!


Kadootjes worden (ook traditioneel) uitgepakt bij ons op bed... met een ontbijtje voor de jarige. Bij gebrek aan ideeën voor een 'groot' kado hebben we een stapel kleinere dingen. Vol verbazing kijkt hij naar de berg kadootjes... en hij is er maar wat blij mee!




Daarna staat er eerst een voetbalwedstrijd op de planning.... gelukkig wordt die afgesloten met winst voor ARC F10.... Daarna trakteren voor het team.


En 's middags is dan 'het grote feest'... deze keer niet eens zo heel erg druk, maar reuze gezellig. Geen buiten-zit-weer dit jaar, maar zoals 'dinnetje Jojo al zei kinderen-buiten-speel-weer is ook erg fijn!


Even bedenken wat de wens moet worden...

.... en dan blazen maar...


Mijn heerlijk 8 jarig ventje....


6 comments:

Tara O said...

Hope he had a happy birthday! (looks like he did(

Valerie Bishop said...

He's getting so big and handsome!! Love that birthday cake - it was cool!

Petra said...

Al is het een dag of 2 te laat, toch nog van Harte Gefeliciteerd Sander (en natuurlijk Marinka en Paul) met jouw 8e verjaardag.
groetjes,
Petra

Tricia said...

Looks like a fun birthday! I'm curious about the standing on chairs photos.

Aleta said...

He looks so big and grown up from the last time I saw him! Happy Birthday Sander!

Missus Wookie said...

He's getting so big - looks like a great birthday.