Monday, October 25, 2010

Overtocht Harlingen - Terschelling

Op de eerste dag van de vakantie staan we vroeg op, niet om in te pakken, maar omdat er eerst nog door zowel Tessa als Sander vroeg gevoetbald moest worden. En vroeg is dan zo kwart voor acht ergens in Alphen verzamelen....

* slik *

Beide hadden een spannende wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. Sander won zijn wedstrijd, maar Tessa moest het met een 6-5 verlies doen, erg jammer want wel de 'betere ploeg'.

Het vroege voetballen levert nog wel wat uurtjes inpaktijd op en zo vertrekken we, met een auto volgeladen als gingen we 3 weken kamperen, op weg naar Harlingen. Daar vertrok om 16 uur de boot.


Onderweg worden we getrakteerd op de meest mooie kadootjes van moeder natuur (het blijkt uiteindelijk de vakantie 'van de mooie luchten' te worden, maar dat weten we dan nog niet!).


Als we in de buurt van Terschelling aankomen en we nog even op het dek gaan kijken, blijkt er een flinke wind te staan.



In de haven liggen tientallen platbodems, er is een festival (?) en ze zijn hier het hele weekend.




Het was even zoeken naar 'ons' huisje in Oosterend, maar als we het gevonden hebben kunnen we genieten van lekkere soep met stokbrood. Het is een fijn huisje door particulieren verhuurd, dus knus en gezellig. Ik blijk uiteindelijk geen goede foto's van het huisje te hebben, maar mocht iemand naar Terschelling willen en op zoek zijn naar een leuk huisje, dan stuur ik je de gegevens.

2 comments:

Maaike said...

mooie foto's een goed begin van de vakantie zo te zien ;-)

Tricia said...

Beautiful photos!