Sunday, November 21, 2010

Hij komt, hij komt....


Het was een beetje passen en meten met de te spelen voetbalwedstrijden, maar uiteindelijk lukte het om met de 2 gelovige jongetjes op de brug te staan om de Sint binnen te zingen....


De pietenband was er ook helemaal klaar voor en hield de stemming er goed in.


Mijn lieve Pietje... volgens de 'norm' zou je niet meer moeten geloven, maar dat doe je wel... met hart en ziel en je hele zaligheid.... je geniet en ik van jou!


Kades vol met zingende en zwaaiende kinderen en daar komt hij dan.... tis vast de echte stoomboot, hij stoomt geweldig mooi!




Waar Remco vorig jaar nog met een grote boog om al die zwarte pieten heen liep, durfde hij nu zelfs op de knie te gaan zitten.


Sander was ook ooit bang, maar leerde al snel dat ze lekkers bij zich hebben, als ik hem zou laten gaan zou hij bij elke piet met z'n hand op staan.... maar dat doen we natuurlijk niet!


Als Sinterklaas naar het podium komt gaat Remco met Sander tussen alle mensen door 'naar voren'. Na afloop is het nog even flink zoeken, maar dan kunnen we met rode konen en opgewonden ratelstemmetjes op weg naar de voetbalwedstrijd!



Dinnetjes weekend

Het is alweer 2 weken geleden, maar wegens niet nader te noemen omstandigheden was de computer even niet zo handig :-S

Minstens 1 keer per jaar komen we een weekend bij elkaar om te scrappen, tenminste.... daar begon het allemaal mee. Inmiddels is het veel meer geworden, we delen lief en leed, lachen en huilen samen, staan voor elkaar klaar als het nodig is, geven gevraagd en ongevraagd advies en oh ja.... er wordt ook nog van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gescrapt. Deze keer overvielen we het huis van Jojo.... dat is fantastisch groot en midden in de prachtige polder aan het IJsselmeer.

Het was een heerlijk weekend.... we kookten voor elkaar en brachten elkaar koffie....


We liepen hard en sliepen als we daar zin in hadden (het laatste was min of meer een crash ;-)).



Met zoveel prachtige foto's (vooral van Francines hand, link hieronder) was het moeilijk kiezen en heb ik maar wat collages gemaakt:

In het huis prachtige details:

en om het huis:


Centraal in onze weekenden, het lekkere eten:


en natuurlijk het scrappen (en shoppen):


Traditioneel doen we een fotoshoot.... iedereen met iedereen:


de groepsfoto:

en van iedereen apart (Jo, ik mis jou!!!):



En mocht je meer willen zien.... Jojo, Maaike, Andrea en huisfotografe Francine blogten ook!