Monday, May 19, 2008

26 april

“Live with intention. Walk to the edge. Listen hard. Practice wellness. Play with abandon. Laugh. Choose with no regret. Appreciate your friends. Continue to learn. Do what you love. Live as if this is all there is.”
Mary Anne Radmacher - author


25 april


“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”
Eleanor Roosevelt - First lady
Follow your dreams! What are your dreams?

24 april

“Just don't give up trying to do what you really want to do. Where there's love and inspiration, I don't think you can go wrong"
Ella Jane Fitzgerald - Jazz vocalist


Jen - Kylie - moi! Vanaf het eerste moment klikt het, liggen we onder de tafel van het lachen en nemen we elkaar in de maling en maken gekkigheid... Wat een geweldige ervaring!

23 april

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate. ”
JR Tolkein - author

Daar zat ik dan, om half 7 aan het zwembad in de achtertuin (jetlag!), nog niet duidelijk wat de week me zou brengen, zou het tegenvallen, zouden ZE tegenvallen?


22 april

The real man smiles in trouble, gathers strength from distress, and grows brave by reflection.” Thomas Paine - author

Een man die toch maar even voor MIJN plezier een week alleen voor de kinderen staat, verdient daarvoor een dikke pluim. Natuurlijk kan je zeggen dat ze het moeten kunnen, maar ik zou niet de mannen de kost willen geven die hun vrouw niet alleen op vakantie zouden laten gaan. Paul, je bent een kanjer!


21 april

Alweer 7 jaar geleden dat ons huwelijksbootje uitvaarde. Het was niet altijd gemakkelijk, maar het voordeel van diepe dalen zijn de hoge toppen!

20 april

TEMPERENCE - abstinence from alcohol: total abstinence from alcoholic drink. 2. restraint: self-restraint in the face of temptation or desire ...

Tja, nou, het spijt me... kan dan een hemelse deugd zijn, da kan ik niet... ik geniet veel te veel van mijn glaasje rosé, een lekker pintje of zoals hier, een cocktailtje!

18 april

FORTITUDE - strength of mind that enables one to endure adversity with courage.

Sunday, May 18, 2008

17 april

CHARITY - a foundation created to promote the public good

Vanavond weer een heerlijke avond met de meiden gehad, tis niet voor het algemene goede doel, maar zeker goed voor mij!

16 april

HOPE - 1. confident desire: a feeling that something desirable is likely to happen

De hoop hebben, of zelfs maar de verwachting dat het ooit gaat lukken, is iets wat Sander erg moeilijk vindt. Als hij iets gaat doen, moet het meteen lukken en anders wordt het in de hoek gegooid, gaat hij zitten mokken in een hoekje of komt huilend naar me toe. Ik hoop en verwacht en ga ervan uit dat OOK het veters strikken ooit gaan lukken mijn ventje....

Wednesday, May 14, 2008

15 april

FAITH - find faith in your life.

Ik geloof in Paul EN ik geloof in ons samen!

14 april

SLOTH - is the avoidance of physical or spiritual work

Soms, aan het einde van de week, kan ik zomaar als de kinderen op bed liggen zelf ook een tukkie gaan doen. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat er dan meestal van die avond niets meer overblijft.... Er wordt misschien nog wat mail gecheckt en uiteraard voordat ik definitief m'n mandje induik worden de tanden nog gepoetst, maar verder pure luiïgheid!

13 april

GREED - is the desire for material wealth or gain, ignoring the realm of the spiritual. It is also called Avarice or Covetousness.

Zomaar een klein deel van mijn enorme hoeveelheid scrapspullen!

12 april

ANGER - is manifested in the individual who spurns love and opts instead for fury. It is also known as Wrath.

11 april

LUST - is an inordinate craving for the pleasures of the body